Met je hoofd, je hart en je lijf terug op één lijn laat je je ziel vanzelf weer terug zingen…

zaterdag 9 mei 2015

Dinsdag 16 juni om 20.00uur Speciale Workshop voeding: 

"Alles wat je moet weten over gezond Eten!" 

Over gezond boodschappen doen, koken en eten zonder failliet te gaan. Over de zin en de onzin van al die superfoods en diëten. Hoeveel moet je eigenlijk eten om gezond te worden  en te blijven? Of wat is het effect van het overslaan van een maaltijd bijvoorbeeld?


Deze speciale workshop wordt gehouden op dinsdagavond 16 juni. Voor deze avond mag je je vrienden, vriendinnen, echtgenote, ouders of andere belangstellenden meenemen. Kosten voor deelname is inbegrepen voor deelnemers aan de cursus ‘Fit met yoga in 8 weken’.

€12,50 voor losse inschrijvingen/introducées.   HIER AANMELDEN 
Plaats: 3271 Zichem, yogaruimte Hoornblaas 141


Waarover gaat de speciale workshop voeding?

Aan het eind van deze infoavond heb je informatie voor de rest van je leven over koken, voeding en gezondheid. Geen shakes of dure vitaminepapjes. Gewoon je gezonde verstand. We maken onze eigen shake en onze eigen regels. Dicht bij huis, zonder extra tijd én je gezin geniet gewoon mee. Ook de maanden rondom de zomervakantie moeten we immers kunnen genieten en ontspannen!

Natuurlijk is er een overvloed aan praktijkvoorbeelden en is er ook nog tijd om te lachen.
Breng zeker een notitieboekje mee!!
Lesgevers/organisatoren:

Bart Vanderbruggen. Yogadocent, Ademcoach (check ook eens ons gratis evenement Zuurstof op Zondag, elke maand een keer op een locatie in de natuur. Kijk eens op www.yogametbart.be voor locaties en data.

Esther Verwoord. Yogadocente, organisator van ‘Fit met Yoga’ en coördinator van www.dharmahart.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten