Met je hoofd, je hart en je lijf terug op één lijn laat je je ziel vanzelf weer terug zingen…

vrijdag 29 maart 2019

Wat als...

Wat als je weer terug zou kunnen...

naar een periode in je leven waar het allemaal gemakkelijker leek?


Terug naar de tijd waar het beter was?
Dat kan niet, zeggen de meesten, en dat klopt. Je kunt de wereld niet naar je hand zetten. Je kunt geen mensen, dingen of gebeurtenissen terughalen of er iets instoppen wat er ontbreekt. Je kan ook niet zomaar iets vergeten wat er gebeurd is.
Wat gebeurd is, is gebeurd. 
Maar...hoe jij het nu beleeft, kan je wel veranderen.

We maken allemaal dingen mee. Leuke en minder leuke dingen. En die gebeurtenissen sla jij op in je geheugen. En daarvan heb jij, in het NU, een beleving. Je beleeft dat door middel van je zintuigen (zien, horen, voelen, denken).
Yoga legt de link tussen jouw gedachten, je gevoel en wat er nu in je leven gebeurt en hoe jij dat ervaart.

In het NU kun jij de beleving van het verleden versterken of verzwakken.
Dat doe je bij mij met yoga therapie. We gebruiken daarvoor een hulpmiddel dat je altijd en overal bij je hebt: je lichaam. Je lichaam spreekt het uit. Daar zit dus de kennis en het begin van de oplossing. Om dat lichaam te verkennen hebben we onze aandacht nodig, en die zetelt in de geest. Jouw lichaam en jouw geest worden samen ingezet om stapje voor stapje terug één geheel te worden. 

Verzorg jezelf
Wanneer je die innerlijke connectie terug voelt, functioneer je beter, en ontstaat er een gloednieuw vermogen om van jezelf te gaan houden. Je gaat jezelf beter verzorgen. Dat gebeurt op een spontane en natuurlijke manier, niet omdat het 'moet'. Wij zijn namelijk heel goed in staat om op ons eigen manier voor onszelf te zorgen, met heel veel plezier.  


Yoga en de MatriXmethode
Met deze twee methodes heb ik voor mezelf een kompas én een anker om gerust en gezond door het leven te stappen. Yoga is een proces waarin je terug voor jezelf leert zorgen, op jouw manier. De MatriXmethode helpt je obstakels uit de weg te ruimen die je onderweg tegenkomt en die je graag kwijt bent. Het helpt je inzicht te verkrijgen in de strategieën die jij nu gebruikt om je door het leven te slaan, vaak uit angst of onzekerheid. 


Wil jij dat ook ervaren? 
Dan start het misschien wel hier voor jou!
Lees even mee...Zijn er dingen waar jij last van hebt? Iets waar jij je elke dag zorgen om maakt? Slaap je slecht? Heb je last van stress, te veel verantwoordelijkheden? Een angst, trauma? 

Zou je graag vrij willen zijn van angst, zorgen, trauma? 

Stuur me dan een bericht via deze website met je naam en emailadres en omschrijf je probleem zo kort mogelijk, liefst in enkele woorden. Bijvoorbeeld: angst voor de toekomst. Je krijgt dan van mij bericht terug en dan we maken een afspraak voor een geschikt moment.

Dit mini consult kost je niets en verplicht je tot niets. 


Meer op deze site over de MatriXmethode.
De kracht van je breinMeer weten over de MatriXmethode? Kijk op www.jameerweten.nl en je ontvangt een gratis digiboek! Je kunt ook eens kijken hoe het in zijn werk gaat. 
Op YouTube staan honderden filmpjes waarin deze methode van Ingrid Stoop met succes wordt toegepast. Het is een goede voorbereiding om deze filmpjes te bekijken.

Meer weten over Yoga Therapie? Klik dan verder naar deze pagina.

Ik zie je graag!

Esther


Wil je wel meer weten maar ben je nog niet klaar om je problemen zo intensief aan te pakken? Of is het je allemaal nu al te veel? Vanaf september heb je elke dinsdag de kans om een nieuw begin te maken. Meer info hieronder:


 Dinsdag Hoofd OpruimdagHeb je last van stress? Veel negatieve gedachten? Ben je rusteloos? Snel afgeleid, boos of verdrietig?

Vanaf september kun je met een schone lei beginnen: elke dinsdag is het namelijk 

Hoofd Opruimdag
Met behulp van de MatriXmethode maak je je hoofd leger. Je leert over wat er nu allemaal in jouw hoofd zit. Wat ben je liever kwijt of wat je wil je juist houden? Je leert vervolgens hoe je daar ordening in brengt, op jouw manier. En ook hoe je later alles weer terugvindt, wanneer je het nodig hebt.

Deze 'workshop' is verspreid over 2 momenten. Eerste sessie is kennismaking, met mij en de methode. Vervolgens krijg je een opdracht mee voor thuis. De tweede sessie bespreken we de resultaten en zijn we helemaal klaar voor de grote opruimactie!
Ook leer je hoe je er daarna voor zorgt dat je hoofd opgeruimd blijft.

>>>>>>>>Klik op de link en laat je gegevens (tel.nr) achter: 

Mijn hoofd moet dringend leger!
Ik bel of mail je zsm terug om een Hoofd Opruimsessie in te plannen.

De Hoofd Opruimdagen vinden plaats in groepspraktijk In Harmonie, Overstraat 2 in Diest. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten