MAAK JE KLAAR VOOR DE TOEKOMST: KRACHTIG - GEZOND - GERUST

vrijdag 29 maart 2019

Wat als...

Wat als je weer terug zou kunnen...

naar een periode in je leven waar het allemaal gemakkelijker leek?


Terug naar de tijd waar het beter was?
Dat kan niet, zeggen de meesten, en dat klopt. Je kunt de wereld niet naar je hand zetten. Je kunt geen mensen, dingen of gebeurtenissen terughalen of er iets instoppen wat er ontbreekt. Je kan ook niet zomaar iets vergeten wat er gebeurd is.
Wat gebeurd is, is gebeurd. 
Maar...hoe jij het nu beleeft, kan je zelf veranderen.

We maken allemaal dingen mee. Leuke en minder leuke dingen. En die gebeurtenissen sla jij op in je geheugen. En daarvan heb jij, in het NU, een beleving. Je beleeft dat door middel van je zintuigen (zien, horen, voelen, denken).
Yoga legt de link tussen jouw gedachten, je gevoel en wat er nu in je leven gebeurt en hoe jij dat ervaart.

In het NU kun jij de beleving van het verleden versterken of verzwakken.
Dat doe je bij mij met yoga therapie. We gebruiken daarvoor een hulpmiddel dat je altijd en overal bij je hebt: je lichaam. Je lichaam spreekt het uit. Daar zit dus de kennis en het begin van de oplossing. Om dat lichaam te verkennen hebben we onze aandacht nodig, en die zetelt in de geest. Jouw lichaam en jouw geest worden samen ingezet om stapje voor stapje terug één geheel te worden. 

Verzorg jezelf
Wanneer je die innerlijke connectie terug voelt, functioneer je beter, en ontstaat er een gloednieuw vermogen om van jezelf te gaan houden. Je gaat jezelf beter verzorgen. Dat gebeurt op een spontane en natuurlijke manier, niet omdat het 'moet'. Wij zijn namelijk heel goed in staat om op ons eigen manier voor onszelf te zorgen, met heel veel plezier.  


Yoga en de MatriXmethode
Met deze twee methodes heb ik voor mezelf een kompas én een anker om gerust en gezond door het leven te stappen. Yoga is een proces waarin je terug voor jezelf leert zorgen, op jouw manier. De MatriXmethode helpt je obstakels uit de weg te ruimen die je onderweg tegenkomt en die je graag kwijt bent. Het helpt je inzicht te verkrijgen in de strategieën die jij nu gebruikt om je door het leven te slaan, vaak uit angst of onzekerheid. 


Wil jij dat ook ervaren? 
Dan start het misschien wel hier voor jou!
Lees even mee...Zijn er dingen waar jij last van hebt? Iets waar jij je elke dag zorgen om maakt? Slaap je slecht? Heb je last van stress, te veel verantwoordelijkheden? Een angst, trauma? 

Zou je graag vrij willen zijn van angst, zorgen, trauma? 

Stuur me dan een bericht via deze website met je naam en emailadres en omschrijf je probleem zo kort mogelijk, liefst in enkele woorden. Bijvoorbeeld: angst voor de toekomst. Je krijgt dan van mij bericht terug en dan we maken een afspraak voor een geschikt moment.

Dit mini consult kost je niets en verplicht je tot niets. 


Meer op deze site over de MatriXmethode.
De kracht van je breinMeer weten over de MatriXmethode? Kijk op www.jameerweten.nl en je ontvangt een gratis digiboek! Je kunt ook eens kijken hoe het in zijn werk gaat. 
Op YouTube staan honderden filmpjes waarin deze methode van Ingrid Stoop met succes wordt toegepast. Het is een goede voorbereiding om deze filmpjes te bekijken.

Meer weten over Yoga Therapie? Klik dan verder naar deze pagina.

Ik zie je graag!

Esther
Geen opmerkingen:

Een reactie posten