graphic element

Ontdek jouw 
Dharmahart Sessies,
zodat ook jij
weer terug
kunt gaan stralen!
 

Wil je graag veranderen maar weet je niet goed waar te beginnen?
Neem persoonlijk contact met me op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

graphic element

Lanceer jezelf!
Ignite yourself!
4 weken

'Lanceer jezelf' is dé manier om een eerste inzicht te krijgen in de wrong waarin wij ons als mens vaak in bevinden: we willen graag veranderen maar we weten niet hoe! Alle goede voornemens ten spijt bevinden we ons vaak een jaar later nog steeds op hetzelfde punt. We hebben zo langzamerhand het gevoel dat het te laat is en dreigen het bijna op te geven. Niet doen!

Ik heb goed nieuws: Het ligt niet aan jou!
En nog beter nieuws: Ik ga je erbij helpen! (Been there)


In de Lanceer cursus breng ik je terug naar de basis die iedereen vaak overslaat: Wat maakt een mens tot mens? Waar hebben we allemaal mee te dealen? Waarom is veranderen zo moeilijk? Wat kunnen we wél doen?
Je bent namelijk niet de enige! 

Zelfs succesvolle mensen stellen me vaak vragen als:
Hoe maak ik me minder zorgen? Hoe kan ik nog van mezelf houden als ik mezelf steeds saboteer? Hoe blijf ik overeind in een steeds hardere wereld? Hoe ervaar ik de vrijheid, om te zijn wie ik ben, zonder me iets aan te trekken van de mening van een ander?

Het belangrijkste dat je in deze cursus leert: hoe je moeiteloos momenten creëert om jezelf op weg te helpen, en zonder dat het je extra tijd kost!

De Lanceercursus is een 8 weeks programma dat je meteen kunt volgen. Het is je basis toolkit om je beter voor te bereiden op het pad dat jou naar het leven brengt waar je zo hard naar verlangt.

Je kan meteen starten: klik hier!

graphic element

Dharmahart Broncode programma,
4 maanden.

Het Dharmahart Broncode programma biedt jou de unieke kans om het helemaal op jouw manier  te doen. Thuis, in je eigen tempo, met mij als steun en toeverlaat op de achtergrond.


Je krijgt een glashelder zicht op wat er tot nu gebeurd is, welk effect het op je leven heeft gehad en ook hoe je er verandering in brengt.  Je heelt je emotionele wonden en je krijgt de tools om ervoor te zorgen dat dit jou niet meer overkomt! 

Na het volgen van het Broncode programma voel je je niet alleen veel beter, je weet ook beter wat jouw doel in het leven is en welke stappen je daarvoor moet maken.

In de loop van dit programma verandert er iets diep van binnen in jou, waardoor je hele wereld anders is. Je voelt je anders over jezelf en kijkt anders naar anderen. Het is net alsof het vanzelf is gegaan.

Verwacht luister opnames, mindfulness en energie-oefeningen,  journalling, partswork, tracking, somatic practice. Oude wijsheid in een modern en onderbouwd jasje. Nieuwe perspectieven en inzichten zijn het gevolg. Je leert ze toepassen in je leven.

Lees meer hier.

graphic element

Persoonlijke begeleiding.

Weet je het nog niet zeker en wil je graag kennismaken met mijn manier van werken of heb je een heel specifieke vraag waar je aan wil werken ? Dan kun je starten met een reeks individuele sessies waarbij we op een aantal dringende zaken inzoomen. Modaliteiten die gebruikt worden zijn o.a. (de psychologie van de) yoga, Somatic practice en Yoga therapie, meditatie technieken, systemisch werk, Parts Work. 
Verwacht geen diagnoses, hokjes en labels, en geen namedropping. Het gaat hier om jou en om jou alleen.
Ik ben de tool die je gebruikt om tot je doel te komen. 

Na elke sessie komt er een duidelijke en persoonlijke opdracht te voorschijn, waar je in de week/weken erna mee aan de slag gaat.
Zo integreer je je inzichten meteen en leer je hoe zelfonderzoek de basis is van elke duurzame 
verandering.

Individuele procesbegeleiding  bestaat uit 5 sessies (of 10u) voor de  pakketprijs van  €840 incl. BTW. 

⏩ Voor €160 extra (ipv €299) 
krijg je er nu de Lanceringscursus bij.
Zo heb je alle oefeningen om zelf mee aan de slag te gaan en waardevolle informatie die jouw nieuwe manier van leven gaat ondersteunen. 


Wil je graag dit pakket? Neem dan persoonlijk contact met me op voor een gratis strategiegesprek. Daarna beslis je pas definitief.

graphic element

Dharmahart Facebook community (gratis)

Wanneer je een verandering in je leven wil maken dan moet je ervoor zorgen dat je dicht bij het vuur blijft...

Eén oefening, één enkel woord kan ervoor zorgen dat je die belangrijke shift maakt die jij NU nodig hebt.  Sluit je daarom aan bij de privé Facebook community pagina Dharmahart Playground. 
Verwacht wekelijkse inspiratie om jou  te motiveren en te leren hoe ook jij kunt STRALEN! Leren van elkaar is plezierig en je merkt bovendien dat je niet alleen bent. 
Je kunt via deze community ook regelmatig (gratis) workshops volgen.