top of page

Ontdek jouw 
Dharmahart Sessie
 

Wil je graag aan de slag, maar weet je niet goed waar te beginnen?
Neem persoonlijk contact met me op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Lanceer jezelf!
Ignite yourself!
4 weken

'Lanceer jezelf' is dé manier om een eerste inzicht te krijgen in de wrong waarin wij ons als mens vaak in bevinden: we willen graag veranderen maar we weten niet hoe! Alle goede voornemens ten spijt bevinden we ons vaak een jaar later nog steeds op hetzelfde punt. We hebben zo langzamerhand het gevoel dat het te laat is en dreigen het bijna op te geven. Niet doen!

Ik heb goed nieuws: Het ligt niet aan jou!
En nog beter nieuws: Ik ga je erbij helpen! (Been there)


In de Lanceer cursus breng ik je terug naar de basis die iedereen vaak overslaat: Wat maakt een mens tot mens? Waar hebben we allemaal mee te dealen? Waarom is veranderen zo moeilijk? Wat kunnen we wél doen?
Je bent namelijk niet de enige! 

Zelfs succesvolle mensen stellen me vaak vragen als:
Hoe maak ik me minder zorgen? Hoe kan ik nog van mezelf houden als ik mezelf steeds saboteer? Hoe blijf ik overeind in een steeds hardere wereld? Hoe ervaar ik de vrijheid, om te zijn wie ik ben, zonder me iets aan te trekken van de mening van een ander?

Het belangrijkste dat je in deze cursus leert: hoe je moeiteloos momenten creëert om jezelf op weg te helpen, en zonder dat het je extra tijd kost!

De Lanceercursus is een 4 weeks programma dat je meteen kunt volgen. Het is je basis toolkit om je beter voor te bereiden op het pad dat jou naar het leven brengt waar je zo hard naar verlangt.

Je kan meteen starten: klik hier!

Dharmahart Broncode programma,
4 maanden.

Het Dharmahart Broncode programma biedt jou de unieke kans om het helemaal op jouw manier  te doen. Thuis, in je eigen tempo, met mij als steun en toeverlaat op de achtergrond.


Je krijgt een glashelder zicht op wat er tot nu gebeurd is, welk effect het op je leven heeft gehad en ook hoe je er verandering in brengt.  Je heelt je emotionele wonden en je krijgt de tools om ervoor te zorgen dat dit jou niet meer overkomt! 

Na het volgen van het Broncode programma voel je je niet alleen veel beter, je weet ook beter wat jouw doel in het leven is en welke stappen je daarvoor moet maken.

In de loop van dit programma verandert er iets diep van binnen in jou, waardoor je hele wereld verandert zonder dat er zelfs nog maar iets veranderd is!

Verwacht luister opnames, mindfulness en energie-oefeningen, partswork, tracking, somatic practice. Oude wijsheid in een modern en goed onderbouwd en doorleefd jasje. Nieuwe perspectieven en inzichten zijn het logische gevolg. Je leert ze toepassen in je leven.

Lees meer hier.

Persoonlijke begeleiding.

Verwacht geen diagnoses, hokjes en labels, geen namedropping.
Het gaat hier om jou en om jou alleen.
Ik ben volledig toegewijd aan jou en jouw proces om het onmogelijke mogelijk te maken. Een extra paar ogen en oren. Je krijgt helder zicht op je denken en doen en nieuwe manieren om je perspectief te verbreden.

Verwacht geen gekende modaliteiten, tenzij in een ander jasje en intuïtief toegepast, op jouw persoonlijke maat. Verwacht geen technieken om je van je 'probleem' af te helpen. Verwacht wel audio opnames die jou helpen nieuwe gedachten toe te laten en tot inzichten leiden. Verwacht veldwerk om je inzichten te testen en tot meer zelfkennis te komen.
Inzichten en actie zijn basis is van elke duurzame verandering.

Ze ontstaan in jouw innerlijke wereld, die langzaam maar zeker een bredere kijk geeft op jezelf, je relaties, je werk etc.

Ik werk via korte, individuele coaching trajecten van 6 of 12 sessies, of in verdiepende, transformatieve processen van 6 maanden tot 1 jaar. Vraag er gerust naar.
 

Dharmahart Facebook community (gratis)

Wanneer je een verandering in je leven wil maken dan moet je ervoor zorgen dat je dicht bij het vuur blijft...
Deze 
community is voor iedereen, of je nu wel of niet een traject volgt.

Eén oefening, één enkel woord kan ervoor zorgen dat je die belangrijke shift maakt die jij NU nodig hebt.  Sluit je daarom aan bij de privé Facebook community pagina Dharmahart Playground. 
Leren van elkaar is plezierig en je merkt bovendien dat je niet alleen bent. 
Je kunt via deze community ook wekelijks (gratis) workshops volgen. (The Butterfly Experiment, meer info in de community)

bottom of page