graphic element

Ontdek jouw 
Dharmahart Sessies
voor een gelukkiger, lichter en
betekenisvoller leven.

 

Wil je graag veranderen maar weet je niet goed waar te beginnen?
Neem persoonlijk contact met me op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

graphic element

Lanceer jezelf!
Ignite yourself!
4 weken

'Lanceer jezelf' is dé manier om een stevige basis te leggen voor je proces. We keren terug naar de basis die iedereen overslaat: Wat maakt een mens tot mens? Waar hebben we allemaal mee te dealen? Welke vragen stellen we en hoe leren we antwoorden te krijgen?

Je leert hoe je beter in je eigen schoenen staat, ongeacht situaties en omstandigheden. Je leert hoe je weerbaarder wordt, flexibeler van geest en hoe je beter kunt leren schakelen. Je leert hoe je je zenuwstelsel reguleert, op een gezonde en eenvoudige manier. Hoe je prikkels opvangt en verwerkt. Je vergroot je capaciteit, waardoor je beter weet hoe je jezelf in een bepaalde staat van zijn brengt zonder naar ongezonde of verslavende dingen te grijpen. 

Het belangrijkste: je krijgt inzicht in het pad dat je tot nu toe hebt afgelegd en waarom dat niet werkt én je creëert momenten waarop je nieuwe en betere keuzes maakt. 
De Lanceercursus is een 8 weeks programma dat je meteen kunt volgen. Het is je basis toolkit om je beter voor te bereiden op elk ander Dharmahart programma en niet overweldigd te raken door het proces.

Je kan meteen starten: klik hier!

graphic element

Dharmahart Broncode programma,
4 maanden.

Het Dharmahart Broncode programma biedt jou de unieke kans om het helemaal op jouw manier  te doen. Thuis, in je eigen tempo, met mij als steun en toeverlaat op de achtergrond.


Je krijgt een glashelder zicht op wat er tot nu gebeurd is en welk effect het op je leven heeft gehad en ook hoe je daar verandering in brengt.  Je heelt je emotionele wonden en je krijgt de tools om ervoor te zorgen dat dit jou niet meer overkomt! 

Na het volgen van het Broncode programma voel je je niet alleen veel beter, je weet ook wat je grote verlangen is en welke stappen je daarvoor moet maken.

Er is iets veranderd, diep van binnen in jou, waardoor je anders naar jezelf toe bent.  
Verwacht luister opnames, mindfulness en energie-oefeningen, journalling, nieuwe perspectieven, oude wijsheid in een modern jasje. 

Lees meer hier.

graphic element

Persoonlijke begeleiding.

Weet je het nog niet zeker en wil je graag kennismaken met mijn manier van werken? Dan kun je beter starten met een reeks individuele sessies waarbij je een aantal dringende zaken meteen oplost. Modaliteiten die gebruikt worden zijn o.a. de Psychologie van yoga, Somatic practice en Yoga therapie, meditatie technieken, Internal Family System, Parts Work en Internal Voice Dialogue.

Iedereen is uniek. De paden waarlangs jouw leven loopt ook. En toch zijn er grote overeenkomsten. Dat is nu eenmaal verbonden aan het mens zijn. In de zoektocht naar betekenisgeving raken we wel eens de draad kwijt en draaien we onszelf in de knoop. Door mij te gebruiken als spiegel en samen een Sacred Space te creëren, worden interne conflicten zichtbaar en kunnen we ermee werken.

We werken heel doelgericht zodat je geen onnodig tijd verliest. Na elke sessie ligt er een duidelijke opdracht waar je in de weken erna mee aan de slag gaat. Zo integreer je je inzichten meteen en leer je hoe zelfonderzoek de kwaliteit van je leven in alle aspecten bevordert.

Een individueel begeleid proces  bestaat uit 5 sessies (of 10u) voor de  pakketprijs van  €840 incl. BTW.

Bovendien krijg je nu een abonnement op de online lessen Somatic Yoga Practice er gratis bij, gedurende de looptijd van je proces (max. 6 maanden).


Neem persoonlijk contact met me op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

graphic element

Dharmahart Facebook community (gratis)

Wanneer je een verandering in je leven wil maken dan moet je ervoor zorgen dat je dicht bij het vuur blijft...

Eén oefening, één enkel woord kan ervoor zorgen dat je die belangrijke shift maakt die jij nodig hebt.  Sluit je daarom aan bij de Facebook community Dharmahart Trauma Mastery Club. 
Verwacht wekelijkse inspiratie om jou  te motiveren en te inspireren om je leven gelukkiger, lichter en  betekenisvoller te maken.  Tips, praktische  oefeningen en stappenplan, Q&A sessies. Leren van elkaar is plezierig en je merkt bovendien dat je niet alleen bent. 
Je kunt via de community ook regelmatig gratis workshops en trainingen volgen.