Zelfhulp of therapie?

Je hebt al heel veel gedaan om 'aan jezelf te werken', maar je voelt dat je er nog niet bent.  Je overweegt om het op te geven. "What if this is as good as it gets...?" En tóch is er een klein stemmetje in jou, dat fluistert: "Dit is níet het eindpunt..." 


Herken je jezelf hierin? Dan ben  je klaar bent voor wat ik te vertellen heb.

Voor nog een beetje meer herkenning: je kent de waarde van persoonlijke begeleiding, maar je bent ook heel kritisch geworden, en je hebt de tijd en de middelen niet voor wéér een ander longshot of nieuwste wondermethode. Je bent het vertrouwen een beetje kwijt geraakt. In de goede bedoelingen van de therapeuten, lesgevers en andere kennisgevers, in methoden en technieken én ook in jezelf. 

Wie ben jij?

Persoon 1:  Wat er vroeger gebeurd is heeft een stempel gedrukt op je hele leven en

de angst om controle te verliezen is heel groot.

Alles wat jij tot nu toe al gedaan hebt om beter te worden is eerder een obstakel geworden om te groeien.

Het is lastig om nog iemand te vertrouwen.

Liever trek jij je terug om in stilte aan jezelf te werken. 

Persoon 2: je begrijpt eigenlijk niet waarom je nog steeds zoekende bent. Je leven is eigenlijk best wel oké. Je jeugd was niet geweldig, maar je bent niet mishandeld of zo. En toch zit je met dat lege gevoel en de angst dat het nooit écht goed gaat komen met je. Misschien is het de laatste tegenslag waar je geen antwoord op hebt. Je twijfelt over wat je waard bent en je voelt je diep van binnen heel alleen en klein.

Twee uitersten. Maar beide personen hebben een goede reden om zich in stilte terug te trekken. Voor de een is dat een gebrek aan vertrouwen en de ander vindt zijn verhaal te vaag om om hulp te vragen. Maar beide personen ervaren last en kunnen hun leven niet in de juiste richting sturen.

 
Goed navigeren is een prestatie.
Het goede nieuws is: navigeren kun je leren.

Om goed te navigeren moet je 4 dingen weten:

 1. waar je bent,

 2. hoe je er gekomen bent,

 3. waar je naar toe wil en

 4. hoe je dat gaat doen.

Verder heb  je vertrouwen, intentie en focus nodig. 

En natuurlijk de capaciteit en de veerkracht om de reis aan te gaan.

Het Dharmahart Broncode programma brengt jou stapje-voor-stapje naar je doel.

Je krijgt niet alleen haarscherp zicht op waar je nu bent, maar ook op hoe je er gekomen bent. Je leert hoe je kalm en alert blijft, terwijl je langs en door moeilijke obstakels heen navigeert. Je vindt de schat terug die je onderweg verloren bent en leert wat ze voor jouw leven betekent. Je leert hoe je met de donkere stukken van jezelf omgaat en hoe je ze integreert in je nieuwe leven. (Verzoening is iets heel anders dan berusting!) Je komt in contact met je ware zelf en maakt vanaf nu veel gemakkelijker de juiste keuzes. Vertrouwen, intentie en focus zijn het resultaat wanneer je het pad bewandelt. Elke keer meer.

Je weet nu waar je bent, waar je naar toe wil en hoe je er komt. Omdat het van binnenuit komt! 

Je weet wat je nodig hebt en wat je daarvoor moet doen.

Je bent gerust, in het proces en de weg naar je doel.

Door zijn unieke opzet biedt het DHBroncode programma jou de kans om een online programma met intensieve individuele begeleiding te combineren. Je creëert dus je eigen groeipad. Nergens anders vind je deze combinatie op deze manier terug. Meestal krijg je minimale begeleiding, vaak in groepssessies (waar je conditionering je soms tegenhoudt om de juiste vraag te stellen of contact te maken) van meer dan 10 mensen of er is wel meer individuele begeleiding mogelijk, maar je betaalt bedragen die alleen voor Hollywood sterren zijn.

De online lessen zijn gemakkelijk te volgen via een overzichtelijke website, thuis, in je eigen tijd en ruimte. De inhoud van de lessen brengen je direct naar de pijnpunten en leveren meteen de perspectieven die onmiddellijk verlichting kunnen geven. Je weet beter welke vragen je moet stellen. Zo verlies je geen waardevolle tijd en blijf je steeds op je pad. En ik ben steeds op de achtergrond aanwezig op de momenten dat jij dat nodig hebt.

Waarom werkt  DHBroncode?

Ik ga ervan uit dat je niet op zoek hoeft te gaan naar de persoon die je graag wil zijn, maar dat je moet ontdekken wat jou weerhoudt om die persoon te zijn, nu.

Je hebt alle tools al om van jezelf te houden, maar je bent ze jaren geleden onderweg kwijt geraakt. ​In het DHBroncode programma leer je de redenen waarom dat is gebeurd en je leert hoe je dat gereedschap weer terugvindt.
Het DHBroncode programma werkt omdat we geen enkele laag overslaan: je lijf,  je brein (je zenuwstelsel), je emoties en het spirituele of het wijze stukje in jou (je verbinding met het hogere, de natuur, god, of wat het ook is voor jou). Het staat overigens geen enkele spirituele boodschap of godsdienst in de weg. Integendeel, het ondersteunt en versterkt je huidige geloof eerder. (Dit is overigens geen abracadabra of tovenarij, de basis voor dit programma is eeuwenoude wijsheid.) 

Verder geeft het DHBroncode programma jou de kennis en middelen om het vanaf nu zelf te doen en de mensen aan te trekken die jou op je nieuwe pad houden.
Stapje voor stapje word je je eigen inspirator en verandert je omgeving mee.

Je bent je eigen leven aan het creëren!

Lees verder als je interesse hebt...

Meer voordelen van dit jaartraject t.o.v. traditionele therapie sessies:
Vaak heb je tijdens therapie sessies bijzondere inzichten maar eenmaal thuis ben je die al weer snel vergeten. Systematisch en online werken helpt om steeds zicht op het proces te behouden en geeft de mogelijkheid om terug te keren naar bepaalde plaatsen die van belang zijn. Je maakt als het ware een levendig logboek met alle belangrijke data. 

Wat als ik je vertel dat er iets bestaat dat jou 

feilloos laat navigeren doorheen het leven?
En dat dat in jou verborgen zit?


In het PreSens programma maak je kennis met dit navigatie systeem, en met garantie op succes! 

PreSens is het voorbereidend programma op het Broncode Programma en is nu geheel gratis te volgen als pilot project.

Dit programma geeft jou voorsprong op anderen zonder dat je jezelf verliest. Het zorgt ervoor dat je stevig in je schoenen staat, dat je niet snel uit evenwicht raakt en beter weet wat goed voor je is. Bovendien zul je in alles wat je doet sneller tot de kern komen én de gelaagdheid van  informatie die binnenkomt moeiteloos ontdekken.
Je onderscheidt beter en sneller het kaf van het koren en je verliest geen tijd meer aan informatie die niet gegrond is en die geen aansluiting maakt met jouw eigen dagelijkse ervaring. Ook zul je merken dat je beter en sneller herkent of het voor jou wel nuttig is.

PreSens is geen nieuw gereedschap voor je koffer,

het ís je koffer.

 

Positieve neven-effecten van PreSens
Je leert over het zenuwstelsel: hoe het uit balans is geraakt én hoe je het terug reguleert.
Je leert hoe je je geest kalmer maakt zonder dat iemand het merkt.

Je leert over neuroplasticiteit en wat dat  betekent voor jou.

Je leert waarom het belangrijk is om onder je schedeldak te kijken.

Je leert oefeningen die je kalm en alert maken en die je altijd bij je hebt, waar je ook bent.

Je leert hoe je een veilige ruimte creëert, en ook hoe je die veilige ruimte met je meeneemt.

Je leert hoe je bij jezelf blijft, ook wanneer je je in 'de arena' begeeft.

 


 

Na PreSens ben je echt klaar om het DHBroncode programma te volgen.

Wat krijg je in het DHBroncode programma?

 • 1 jaar looptijd (toegang tot de opnames zo lang als je wil)
   

 • 20 weken lang audio opnames, via een overzichtelijk en toegankelijk leerplatform. 
   

 • 4 maanden (16x) deelname aan Somatic Yoga Practice, online, via de website. Om je zenuwstelsel terug in balans brengen en je vermogen om prikkels te verwerken te vergroten. (Na de 4 maanden kan je maandelijks verlengen voor €18 p.mnd.)
   

 • Individuele coaching, op vooraf bepaalde momenten. (±10 uren)
   

 • Maandelijkse live online groepssessies via Zoom: kennis opdoen en vragen stellen. Meedoen is niet verplicht: je kan in de herhaling terugkijken. (>24 uur)
   

 • Gratis deelname aan programma's die op dat moment in ontwikkeling zijn. Nu is dat het voorbereidend programma PreSent.
   

 • 24/7 begeleiding via Whatsapp, e-mail en wanneer ik beschikbaar ben. (Meestal reageer ik dezelfde dag nog.)
   

 • Alle kennis en de opzet van het gehele programma mag je vrij gebruiken.
   

Prijs is €2497,-  (complete jaartraject incl. voorbereidend programma PreSens en Somatic Practice).

Heb je nog vragen, dan heb ik een mooie aanbieding: een gratis en vrijblijvend strategie gesprek!

Een strategie gesprek is voor mij nuttig om te zien of het DHBroncode Programma iets voor je is en voor jou is het een unieke gelegenheid om zonder enige verplichting je eigen verhaal te vertellen, tegen iemand die zonder oordeel of belang heel aandachtig naar je luistert.  Het zijn heel geconcentreerde gesprekken die vaak leiden tot nieuwe inzichten.  Het gesprek verloopt via telefoon en wordt van te voren gepland, zodat we allebei voorbereid zijn.

Vul hieronder je naam en email-adres in.

Vermeld 'strategiegesprek' en je tel.nr. Ik bel je terug om een afspraak te maken.

Is dat een te grote stap voor je? Dan moet je me eerst aan het werk zien. Ont-moet me dan op Facebook in de Dharmahart Trauma Mastery Club

       Liefs,