graphic element

Ontdek jouw 

Dharmahart Sessies samen met mij

graphic element

In 1 jaar een volledige omslag maken? Waar wil je staan over een jaar?

Het Dharmahart Broncode programma biedt jou de unieke kans om dat helemaal op jouw manier  te doen. Thuis, in je eigen tempo, met mij als steun en toeverlaat op de achtergrond.


Je krijgt een glashelder zicht op wat er met je gebeurd is en welk effect het op je leven heeft en ook hoe je daar verandering in brengt.  Je heelt je emotionele wonden en je krijgt de tools om ervoor te zorgen dat dit jou niet meer overkomt! 

Je maakt kennis met de vreemde verschijningen waarin zelfliefde zich laat zien en leert de verschillende overlevingsdelen waarderen.

Na het volgen van het Broncode programma voel je je niet alleen veel beter, je weet ook welke stappen je moet maken om verder te gaan. Er is iets veranderd, diep van binnen in jou, waardoor je anders naar jezelf toe bent.  Een shift in je interne houding die jou het stevige, onbreekbare fundament geeft om ervoor te zorgen dat jij voortaan altijd kunt kiezen voor onvoorwaardelijke liefde voor jezelf, los van omstandigheden of gebeurtenissen. Vrijheid heet dat.
Ik sta garant voor jouw succes. De enige manier waarop deze manier van werken geen resultaten brengt, is wanneer je het programma niet volgt.
Verwacht luister opnames, mindfulness en energie-oefeningen, journalling, nieuwe concepten op oude dingen, oude wijsheid in een modern jasje. Vraag info over deelname, prijs en start data. Heb je al alles geprobeerd wat er te vinden is? Cursussen, workshops, opleidingen. Veel tijd en geld is er in gegaan. En je bent nóg niet waar je wil zjjn? Je vertrouwen is op en je ziet geen heil meer in nóg meer gesprekken over hetzelfde? Dan is dit iets voor jou. Lees meer hier.

graphic element

Voorbereidend programma en een her-ijking van je zenuwstelsel: PreSens.

PreSens is dé manier om de basis voor elk helingsproces te leggen. Je leert beter in je eigen schoenen staan, ongeacht situaties en omstandigheden. Je leert hoe je weerbaarder wordt, flexibeler van geest, beter kunt schakelen. Je leert hoe je jezelf reguleert, op een gezonde manier. Hoe je prikkels opvangt en verwerkt. Je vergroot je capaciteit om dat te doen, waardoor je beter weet hoe je jezelf in een bepaalde staat van zijn brengt zonder naar ongezonde of verslavende dingen te grijpen. 

Je krijgt je navigatie systeem terug. Je zelfvertrouwen als gevolg.
PreSens is een 16 daags programma dat je los kunt volgen. Het is je basis toolkit om je beter voor te bereiden op elk ander Dharmahart programma en niet overweldigd te raken in het proces.

graphic element

Persoonlijke begeleiding, ±600 min.

Weet je het nog niet zeker en wil je graag kennismaken met mijn manier van werken? Dan kun je beter starten met een reeks individuele sessies waarbij je een aantal dringende zaken meteen oplost. Modaliteiten die gebruikt worden zijn o.a. Yoga filosofie en de Psychologie van yoga, Somatic practice en Yoga therapie, meditatie technieken, Internal Family System, Parts Work en Internal Voice Dialogue.
Iedereen is uniek. De paden waarlangs jouw leven loopt ook. En toch zijn er grote overeenkomsten. Dat is nu eenmaal verbonden aan de menselijke conditie. In de zoektocht naar betekenisgeving raken we wel eens de draad kwijt en draaien we onszelf in de knoop. Door mij te gebruiken als spiegel worden interne conflicten zichtbaar en kunnen we ermee werken.

Een reeks  Dharmahart Sessies bestaat uit 600minuten met een pakketprijs.
De helft van je investering mag je als korting gebruiken wanneer je je een half jaar na je laatste afspraak inschrijft voor het jaartraject (Broncode). Er wordt telkens anderhalf uur gewerkt. 
Neem persoonlijke contact met me op om een afspraak te maken voor meer informatie.

graphic element

Dharmahart Facebook community (gratis)

Wanneer je een verandering in je leven wil maken dan moet je ervoor zorgen dat je dicht bij het vuur blijft...

Eén oefening, één enkel woord kan ervoor zorgen dat je die belangrijke shift maakt die jij nodig hebt.  Sluit je daarom aan bij de Facebook community Dharmahart Trauma Mastery Club.  Verwacht dagelijkse inspiratie om jou  te motiveren en te inspireren op je persoonlijke reis. Leren van elkaar is plezierig en je merkt bovendien dat je niet alleen bent. 
Je komt via deze community ook regelmatig in aanmerking voor het volgen van korte gratis workshops en trainingen.