Met je hoofd, je hart en je lijf terug op één lijn laat je je ziel vanzelf weer terug zingen…

Gastenboek Dharmahart Yoga

Wat anderen vertellen...


"Na enkele weken oefenen zijn de nek en de migraine-klachten verdwenen."
Jan – (38)

"Mijn vriendin zei: wil je mee op Yoga les en had geen idee wat ik verwachten kon. In de eerste maand vroeg ik me af wat: doe ik hier? Maar ik kreeg plezier. De manier zoals je de rust op ons overbracht, gaf op een bepaalde manier kracht. Om bewuster te zijn van mijn geest, dat verraste me nog het meest. Het ging niet om de perfectie maar om een goed gevoel. Dat zijn jouw krachten die een nieuwe deelnemer mag verwachten."

Anita – (46)

"Continue rugpijn was de reden om te beginnen met yoga. Mijn huisarts en kinesiste zei dat het goed voor me was. Ik kan me niet meer herinneren wanneer precies, maar ergens in het proces ben ik vergeten wat rugpijn is en ik heb zoveel méér cadeau gekregen. Ik heb mijn leven aangepast, aan mezelf!!! :)"
Christine – (38)


"Iedere week kijk ik uit naar onze wekelijkse Yoga-avond onder begeleiding van Esther, waarbij we op een sportieve manier tot rust komen. Het klinkt tegenstrijdig, maar het is mijn manier van ontspannen en energie opdoen, na een drukke werkweek. Tevens voel ik dat ik er sterker door wordt, zowel qua lichaam als geest."
Kristine – (37)

"Wat ik bijzonder fijn vind aan yoga is dat de oefeningen voor iedereen persoonlijk zijn en niet prestatie-gericht. De lessen zijn ook altijd boeiend en leerrijk."
Patrick – (50)

"Ik voelde me dadelijk thuis in de groep. Door de professionele ondersteuning en begeleiding, met de zeer aangename en rustige stem van Esther, zorg je zonder te forceren voor de juiste houding en aanpak voor lichaam en geest. Het oefenen buiten de yogales is bevorderlijk. Hierdoor zijn zelfs mijn medische beperkingen weg of sterk verminderd.
Of, in één lange zin gezegd: De rust en ontspanning van lichaam en geest, in dit zeer stressie, luxe westers leven, eindelijk gevonden dankzij de Yoga."
Jo – (45)

"De yoga, die ik bij Esther mocht ervaren was erg fijn. Ondanks mijn fysieke beperking kon zij mij toch tot grote ontspanning brengen. In het dagelijkse leven gaf dat mij veel kwaliteit en mobiliteit."
Berty – (66) 

"Ik ben begonnen aan yoga met het idee om rustiger te worden en tegelijk een sport te beoefenen. Ik heb een jaar yoga les gehad van Esther en ik nu ik geen Yoga meer volg mis ik het enorm. De eerste les was natuurlijk vooral kijken, vragen en proberen. Met behulp van duidelijke uitleg en ondersteuning zorgt Esther ervoor dat je nooit de verkeerde houding aanhoudt en ze houdt altijd rekening met je fysieke grenzen. Ik had dat vooral in de avond les en ik merkte dat ik van binnen rustiger werd. Ook nu, na een jaar les kan ik nog steeds rust in mezelf vinden."
Karmen – (24) 


"Ik heb zoveel baat bij de yoga-oefeningen, vooral met de buik- en ademhalingsoefeningen. Esther is bijzonder attent voor een juiste uitvoering van de oefeningen (om ’n optimaal resultaat te bereiken). Ik mis haar lessen heel erg en vind het jammer dat ze verhuisd is naar België. Het valt niet mee om ’n goede yoga-lerares te vinden waar je je bij thuis en ook prettig bij voelt. Vertrouwen is voor mij het aller belangrijkst en dat was bij Esther het geval. Ik wens haar alle succes toe". 
Cécile – (63)


"Yoga is voor mij als hygiëne voor lichaam en geest. Ik zorg goed voor allebei maar nu ik geen les meer volg (Esther is verhuisd naar België!) merk ik dat ik het enorm mis. Ik zit weer overal vast en simpelweg de oefeningen doen lost niet veel op. Het is de combinatie van de juiste oefening op het juiste moment en daarbij in volledige aandacht met jezelf zijn, dat de oefeningen ook werkelijk werken. En ze blijven doorwerken als je van de mat bent afgestapt! Het was net alsof ik elke week schoon schip maakte. Mezelf in krachtige houdingen zetten maakte me sterk, het ademen in bepaalde poses maakte me bijna ongemerkt soepeler, het in aandacht zijn in het moment maakte me rustig. Esther's begeleiding is er een van no-nonsense. Met beide benen op de grond en op maat aangeboden."
Yvonne – (40) 


Wil je ook je yoga-ervaringen delen met ons klik dan hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten