Met je hoofd, je hart en je lijf terug op één lijn laat je je ziel vanzelf weer terug zingen…

De oplossing zit tussen je oren

Er is altijd een oplossing...

Je weet dat het probleem tussen de oren zit, maar je wilt er liever niet over praten of nadenken. De hulp die al eens is gezocht blijkt achteraf toch niet te werken of slechts tijdelijk. De adviezen van de ‘expert’ heb je toch goed opgevolgd? Het blijft knagen en het probleem lijkt zelfs groter te worden. Op je werk of in je directe omgeving wordt het ook al opgemerkt. Boosheid, (faal)angst of minder zelfvertrouwen stapelen zich op. Zonde, want veel mensen beseffen te weinig dat een mentaal probleem simpelweg een eigen beleving is,  en de trigger daarvoor is op de door jou gekozen manier in je geheugen opgeslagen.

De MatriXmethode is zo snel, effectief en logisch, dat het eigenlijk te mooi is om waar te zijn. Het is een krachtige manier van vragen stellen, waarbij de persoon zelf de eigen oplossing voor het eigen probleem ontdekt en toepast. En zonder dat de ander wordt opgezadeld met het verhaal achter het probleem, omdat dit niet verteld hoeft te worden.

De MatriXmethode is in 1991 ontwikkeld door Ingrid Stoop.
Een van de pijlers voor deze methode is eigenaarschap en zelf-regie
Eigenaarschap over alles wat je beleeft of beleefd hebt. Maar ook over de oplossing die je gaat vinden. Tijdens een sessie worden heel specifieke vragen gesteld. Deze zetten het innerlijk proces in gang dat jou leidt naar jouw eigen oplossing. Zo simpel is het.
Er is altijd een oplossing. Alles is vindbaar, je moet alleen weten hoe je ernaar moet zoeken.

Sinds vorig jaar combineer ik yoga met de MatriXmethode.
Ik zet deze strategie regelmatig in bij Personal Yoga Trainingen. Het kan de cliënt helpen om met afstand naar zaken te kijken die tot dan toe te moeilijk waren. Wanneer je je niet meer door angst of verdriet laat leiden kun je helderder zien wat goed voor je is en heb je het zelfvertrouwen om het te dóen. Op dat moment pak je de kans om je, in je eigen tempo en op jouw manier, verder te ontwikkelen tot een stabiele, geruste en gezonde mens.

Wil je graag een personal yoga training boeken? Bel of mail me dan!
Heb je ergens last van? Angst, nare dingen uit het verleden, een vol hoofd?
Overweeg dan een MatriXsessie.
Je kunt het combineren, of los van elkaar toepassen. Helemaal op maat voor jouw volgende stap op weg naar groei!Geen opmerkingen:

Een reactie posten