top of page

Je lichaam liegt nooit

Bijgewerkt op: 9 dec. 2022En toch bedriegt het je regelmatig.

3 voorbeelden.


1. Ik voel me licht in het hoofd, ik heb hartkloppingen, mijn hart lijkt te groot voor mijn borstkas, beetje misselijk, ik sta te wiebelen op m’n benen.


2.

Ik voel me zwaar in mijn bekken en benen, een beetje zoned-out. Mijn onderkaak hangt een beetje, lippen van elkaar, wangen zwaar, ogen halfdicht. Ik heb het warm en er trekt een gewicht aan mijn schouders.


3.

Mijn hart klopt snel, ik voel spanning in de bovenbenen, die verder optrekt vanaf mijn bekkenbodem tot aan mijn kruin. Kriebels op mijn schedel, vlak achter beide oren. Het is alsof ik mijn oren spits. Mijn ogen zien details die ik niet eerder zag, het zijn net telelenzen. Mijn handen zijn 'wakker' en open.Wat valt je op als je deze beschrijvingen leest?

Wat is de impact op jouw lichaam als je deze 3 voorbeelden leest?

Welke emoties horen volgens jou bij resp. 1,2 en 3 ?


Dit is voor de tweede keer het thema van het Dharmahart Café (DH Café) van april.

De datum vind je op de website.
Liefs,
Eeuwige student, gepassioneerd lesgever, coach en therapeut, steeds op zoek naar nieuwe manieren om zoveel mogelijk mensen moeiteloos te laten stralen vanuit hun essentie en zonder enige beperking een schitterende toekomst te creëren. Esther is de bedenker van Het Butterfly Experiment, the magic of creation. Maandelijkse interactieve workshop via Zoom. Een ontspannen startplek voor het leven waar je naar verlangt. Weet je niet waar je moet beginnen? Word lid van de Dharmahart Playground community en kom naar de volgende Butterfly sessie


🔥 Meteen aan de slag? Leren hoe je een nieuw leven creëert? Niet meer in het verleden blijven hangen? Herkennen wat jou nu tegenhoudt? Doe dan met me mee en schrijf je in voor de cursus: Lanceer jezelf. In 4 weken leer je de basisprincipes zodat jij de shift kan gaan maken.

🧡 Of vraag je gratis adviesgesprek aan als je niet weet waar je moet beginnen, maar wel voelt dat het nu tijd is. Helemaal vrijblijvend, nieuwe inzichten gegarandeerd.


🔥 Meteen aan de slag? Leren hoe je een nieuw leven creëert? Niet meer in het verleden blijven hangen? Herkennen wat jou nu tegenhoudt? Doe dan met me mee en schrijf je in voor de cursus: Lanceer jezelf. In 4 weken leer je de basisprincipes zodat jij de shift kan gaan maken.

🧡 Of vraag je gratis adviesgesprek aan als je niet weet waar je moet beginnen, maar wel voelt dat het nu tijd is. Helemaal vrijblijvend, nieuwe inzichten gegarandeerd.Meteen aan de slag te gaan? Leren hoe je een nieuw leven creëert? Niet meer in het verleden blijven hangen? Herkennen wat jou nu tegenhoudt? Doe dan met me mee en schrijf je in voor de cursus: Lanceer jezelf. In 4 weken leer je de basisprincipes zodat je de shift kan gaan maken.

Of vraag je gratis adviesgesprek aan als je niet weet waar je moet beginnen, maar wel voelt dat het nu tijd is. Helemaal vrijblijvend, en ik garandeer je nieuwe inzichten over jezelf.Comments


Als eerste elke nieuwe blog van Esther in je mailbox? Schrijf je hieronder in!  ⤵️

bottom of page