top of page
Clarity beeld - logo.png

The Source Code Circles

 Circle programma

1

Terugkeren naar het begin!

Helder handelen, kijken en voelen is terugkeren naar het begin!

Je hebt namelijk iets gemist ...

Zelfhulp of therapie?

Je bent het vertrouwen een beetje kwijt geraakt. In de goede bedoelingen van de therapeuten, lesgevers en andere kennisgevers, in methoden en technieken én ook in jezelf.  

Je hebt al heel veel gedaan om 'aan jezelf te werken',  maar je voelt dat je er nog niet bent. 

Je overweegt om het op te geven.  Stel je eens voor: "What if this is as good as it gets...?" 

 

Je kent de waarde van persoonlijke begeleiding, maar je bent ook heel kritisch geworden, 

Je hebt er de tijd en de middelen niet voor wéér een ander longshot of nieuwste wondermethode. 

Herkenbaar?

En toch is er een klein stemmetje in jou dat zegt: "Dit is niet het eindpunt. ..."

Herken je jezelf hierin? 

Dan ben je klaar om verder te lezen wat ik jou te vertellen heb ...

2

Beter NAVIGEREN kan je leren!

 1. waar ben je NU,

 2. hoe ben je HIER gekomen,

 3. waar wil je naar toe en

 4. hoe ga je dat doen.

Verder heb  je natuurlijk vertrouwen, mindset en focus nodig. 

En de capaciteit en de veerkracht om de reis aan te gaan en ontberingen te doorstaan.

 

Het Clarity Circle programma  brengt je naar je doel. op jouw tempo zodat je kan ervaren wat je gemist hebt!

Niet jij zelf (je ego) gaat bepalen wanneer je klaar bent voor de volgende stap, dat ga je vanzelf voelen door wat je ermee doet in je leven.

Dat wordt vanzelf duidelijk door wat je ermee doet in je leven.maar wat je ermee doet in je leven gaat dat doen.

Voorbeeld:

 

 • je hebt al heel veel gedaan. Je hebt al meer dan 20 jaar een eigen praktijk, maar de grote doorbraak gebeurt maar steeds niet.

 • Of sterker nog, je denkt erover om helemaal te stoppen en een job-je te zoeken.

 • Of je blijft steeds maar cursus na cursus doen om meer kennis te vergaren en de ultieme tool of methode te vinden.

 • je neemt je elke keer weer voor om het anders te doen. Spendeert tijd en geld om nieuwe dingen te leren. Je gaat zelfs helemaal uit je comfort zone omdat je denkt dat daar de grote pot met goud te vinden is. Maar niets helpt en je hebt het gevoel dat je een hopeloos geval bent. Of dat ze je allemaal in de steek laten.

Logische reacties als je niet weet wat je in de basis moet weten. Of liever gezegd: moet ervaren. Be-leven. Testen. Voelen.  Dus dat gaan we doen. Je volgt een logisch pad dat je steeds de vruchten geeft om dieper te gaan in jezelf.

 

Ik ga je laten ervaren hoe dat het komt dat het niet lukt. 

Logische reacties als je niet weet wat je in de basis moet weten. Of liever gezegd: moet ervaren. Be-leven. Testen. Voelen.  Dus dat gaan we doen. Je volgt een logisch pad dat je steeds de vruchten geeft om dieper te gaan in jezelf.

Ignite — Initiation into the path of inner freedom 

In het transitie programma 'Los je knoop — Initiatie naar innerlijke vrijheid' ga je meteen aan de slag met de oorzaken van je probleem en wat je moet doen om daar verandering in te brengen. Je krijgt zicht op
Verwacht: (Wetenschappelijke) informatie, audio opnames, workshops in kleine groepjes via Zoom, oefeningen, nabesprekingen, opdrachten om het geleerde in praktijk te oefenen én 1 persoonlijk gesprek van 90 minuten, met mij persoonlijk.
Een programma van 8 weken, dat je blijft herhalen totdat je de juiste knop bij jezelf hebt gevonden om het gericht met anderen te beoefenen.

Gevolg: Erkenning, overzicht, weten & doen.

Clarity — Inside out. Unlock. Building resources.

In Clarity krijg je niet alleen haarscherp zicht op waar je nu bent, maar ook op hoe je er gekomen bent en vooral welke afslag je gemist hebt. Je leert hoe je kalm en alert blijft, terwijl je langs en door moeilijke obstakels heen navigeert. Je komt in contact met je ware zelf en maakt vanaf nu gemakkelijk de juiste keuzes. Vertrouwen, intentie en focus zijn fijne extra's die je krijgt wanneer je dit pad bewandelt. En elke keer wordt dat meer en meer. Verwacht: samen oefenen in kleine groepjes via Zoom, oefeningen, nabesprekingen, huiswerk én één persoonlijk gesprek van 90 minuten met mij persoonlijk.
Een programma van 3 maanden, 1 jaar geldig. .

Gevolg: Je weet nu waar je bent, waar je naar toe wil en hoe je er komt. Omdat het van binnenuit komt! 

 


Integrity rescript circle— change from the inside out.

In Integrity ga je de schat terugvinden, die je onderweg verloren bent. En je ontdekt wat dat voor jouw leven betekent. Je leert hoe je omgaat met de delen van jezelf die in het donker liggen en hoe je vervolgens alle aspecten integreert in je nieuwe leven. Je leert wat er gebeurd is en waarom, vanuit een nieuw perspectief, en hoe je je op de enige juiste manier je nieuwe richting bepaalt.

Verwacht: Introductie in IFS (Internal Family system) Parts Work, huiswerk, oefenen van de theorie in groepjes van max. 6 personen (via Zoom) en één gesprek va 90 minuten met mij persoonlijk.

Een programma van 3 maanden, 1 jaar geldig. 
Gevolg: Je weet wat je nodig hebt en wat je daarvoor moet doen.

 

Source Vision  circle — From the inside out into the world.  From doing to being and back.

Meer uitleg heb je niet meer nodig. Je kunt het nu zelf en leert jezelf op het pad houden en nieuwe verbindingen creëren. Je weet wie je bent en wat je kunt en hoe je een impact op andermans leven kunt maken.

Gevolg: Je bent gerust, in het proces en de weg naar je doel. Het pad ontvouwt zich door elke stap die je zet.

Door zijn unieke opzet biedt het DHBroncode programma jou de kans om een online programma met individuele begeleiding te combineren. Je creëert je eigen groeipad. Nergens anders vind je deze combinatie op dezelfde manier. Meestal krijg je minimale begeleiding, vaak in groepen van meer dan 10 mensen (waar je conditionering je soms tegenhoudt om de juiste vraag te stellen of contact te maken) en met minimaal contact met de maker van het programma. Of er is wel meer individuele begeleiding mogelijk, maar je betaalt bedragen die alleen voor Hollywood sterren zijn. Of de begeleider/therapeut heeft slechts een beperkt arsenaal aan methodes en technieken en gebruikt deze op een niet geïntegreerde organische manier. Investeren in jezelf kost wel iets, maar het hoeft je niet in financiële nood te brengen.

De inhoud van de lessen brengen je direct naar de pijnpunten en leveren meteen de perspectieven met  onmiddellijke verlichting tot gevolg. Je leert ook beter welke vragen je moet stellen om jezelf verder te helpen. Zo verlies je geen waardevolle tijd en blijf je steeds op je pad én je kunt steeds terugkijken en de draad oppakken. En ik ben op de achtergrond aanwezig.

Waarom werkt  Dharmahart Sessies?

Ik ga ervan uit dat je niet op zoek hoeft te gaan naar de persoon die je graag wil zijn, maar dat je moet ontdekken wat jou weerhoudt om die persoon te zijn, in het hier en nu.

Je hebt alle tools al om van je leven te genieten, maar je bent de manier waarop jaren geleden uit het oog geraakt. ​In de lessen leer je de redenen waarom dat is gebeurd en je leert hoe je de tools weer terugvindt én hoe je ze gebruikt en wanneer. 
Het werkt omdat we geen enkele laag overslaan: je lijf,  je brein (je zenuwstelsel), je emoties én het Wijze stukje in jou. Het staat tegelijkertijd geen enkele spirituele boodschap of godsdienst in de weg. Integendeel, het ondersteunt en versterkt je huidige geloof eerder. Dit is overigens geen mumbojumbo of tovenarij, de basis voor dit programma is eeuwenoude wijsheid, echt waar! En geen wijsheid uit de boeken, maar gegrond in de praktijk, getest en bewezen.

Obstakels zijn geen hindernissen.
Ze zijn er om je verder te helpen op je weg naar ultieme vrijheid en je thuisvoelen in jezelf!

De programma's geven jou de kennis en middelen om het zelf te doen en de middelen en mensen aan te trekken die jou op je nieuwe pad gaan houden. Je hoeft niets nieuws aan te leren, je leer enkele eenvoudige principes en concepten die je stap-voor-stap toepast in je leven. Je maakt een shift in denken.
Je merkt meteen verschil. Het wordt lichter.
Stapje voor stapje word je je eigen inspirator en verandert je omgeving mee.

Lees verder als je interesse hebt...

Meer voordelen van dit jaartraject t.o.v. traditionele therapie sessies:
Vaak heb je tijdens therapie sessies bijzondere inzichten maar eenmaal thuis ben je die al weer snel vergeten. Systematisch en online werken en veel herhalen, helpt om zicht op het proces te krijgen en houden en geeft de mogelijkheid om terug te keren naar bepaalde plaatsen die van belang zijn. Je maakt als het ware een levendig logboek met alle belangrijke data. 

Je komt zelf met gerichte vragen. De begeleiding die je onderweg krijgt is steeds op maat. 

Echte transformatie vindt plaats op dezelfde manier als je hier gekomen bent: duwtje voor duwtje en bijna onmerkbaar. Het zit'm in de kleine dingen, die verborgen zijn voor je, omdat je niet weet hoe en waar je moet zoeken. Als je eenmaal op koers bent, wordt alles vanzelf duidelijk. 

Een heel jaar...?  Is dat wel nodig?

Dit jaar heb je nodig om te leren rijden, varen, vliegen. 

 

Dit jaar heb je nodig om je koers te her-bepalen en de veranderingen 

te maken die je diep van binnen wenst.

 

Dit jaar heb je nodig om alle kennis te verwerken, 

een scan van je eigen leven te maken en de werking van je nieuwe kennis 

te ervaren. 

 

Dit jaar heb je nodig, om terug te koppelen en bij te sturen.

 

Om te meanderen, geitenpaadjes te verkennen en pauzes te nemen.

 • In dit bedrag zit het volledige jaartraject, met alle ondersteuning

 • Je kunt alles downloaden en opslaan in je eigen omgeving,

 • Alle materiaal staat in een veilige online omgeving en blijft levenslang beschikbaar,

 • Privé community op Facebook waar je verbinding kunt maken met de informatie
  en met andere Broncode studenten.

 • Het materiaal is ook in audio te beluisteren; makkelijk voor onderweg.

 • Kleine groepen; zeer persoonlijk traject.

 • Ondersteunende energie. Holding Space met anderen.

   

Als je nu inschrijft krijg je een extra bonus ter waarde van €357,- 
Het PreSens programma om jouw zenuwstelsel te her-calibreren en je bewustzijnsniveau te vergroten.
En 4 maanden abonnement op online Zelfzorg Somatic yoga practice om je capaciteit om interne processen bewust waar te nemen te vergroten. Hierdoor krijg je geleidelijk aan een betere vertrouwensrelatie met jezelf.

 


Wat als ik je vertel
dat er iets bestaat dat jou
feilloos
laat navigeren doorheen het leven?
...en dat dat in jou verborgen zit?


In het PreSens programma maak je kennis met dit navigatie systeem, en met garantie op succes! 

PreSens is het voorbereidend programma op het Broncode Programma.

Dit programma geeft jou voorsprong op anderen zonder dat je jezelf verliest. Het zorgt ervoor dat je stevig in je schoenen staat, dat je niet snel uit evenwicht raakt en beter weet wat goed voor je is. Bovendien zul je in alles wat je doet sneller tot de kern komen én de gelaagdheid van  informatie die binnenkomt moeiteloos ontdekken.
Je onderscheidt beter en sneller het kaf van het koren en je verliest geen tijd meer aan informatie die niet gegrond is en die geen aansluiting maakt met jouw eigen dagelijkse ervaring. Ook zul je merken dat je beter en sneller herkent of het voor jou wel nuttig is en je laat je niet snel meer gek maken door de grillen van een ander.

PreSens is geen nieuw gereedschap voor je koffer,

het ís je koffer.

Positieve neven-effecten van PreSens
Je leert over het zenuwstelsel: hoe het uit balans is geraakt én hoe je het terug reguleert.
Je leert hoe je je geest kalmer maakt zonder dat iemand het merkt.

Je leert over neuroplasticiteit en wat dat  betekent voor jou.

Je leert waarom het belangrijk is om onder je schedeldak te kijken.

Je leert oefeningen die je kalm en alert maken en die je altijd bij je hebt, waar je ook bent.

Je leert hoe je een veilige ruimte creëert, en ook hoe je die veilige ruimte met je meeneemt.

Je leert hoe je bij jezelf blijft, ook wanneer je je in 'de arena' begeeft.


 

Na PreSens ben je echt klaar om het DHBroncode programma te volgen.

Wat krijg je in het DHBroncode programma?

 • 1 jaar looptijd (toegang tot de opnames 3 jaar)
   

 • 20 weken lang audio opnames, via een overzichtelijk en toegankelijk leerplatform. 
   

 • Individuele coaching, Holding Space, in kleine groep online
  + 1 evaluatiegesprek, 1op1 met mij, na de eerste 4 maanden.

   

 • 24/7 begeleiding via Whatsapp, e-mail en wanneer ik beschikbaar ben. (Meestal reageer ik dezelfde dag.)
   

 • Maandelijkse live online sessies via Zoom: lezingen, verhalen, ervaringen, oude kennis in een praktisch jasje. Live meedoen is niet verplicht: de sessies worden opgenomen en gedeeld via de besloten Facebook pagina voor Broncode studenten.
   

 • 4 maanden deelname aan Zelfzorg Yoga, online, via de website.  Start wanneer jij wil, gedurende het lopende jaar.

Prijs is €2497,-  (complete jaartraject) in één keer,
 

In termijnen: 12 x €230 óf 6 x €435

Heb je nog vragen? Vraag dan een  gratis en vrijblijvend strategie gesprek met mij aan!

Een strategie gesprek is voor mij nuttig om te zien of het DHBroncode Programma iets voor je is en voor jou is het een unieke gelegenheid om zonder enige verplichting je eigen verhaal te vertellen, tegen iemand die zonder oordeel of belang heel aandachtig naar je luistert.  Het zijn heel geconcentreerde gesprekken die vaak leiden tot nieuwe inzichten.  Het gesprek verloopt via telefoon en wordt van te voren gepland, zodat we allebei voorbereid zijn.

Vul hieronder je naam en email-adres in.

Vermeld 'strategiegesprek' en je tel.nr. Ik bel je terug om een afspraak te maken.

Is dat een te grote stap voor je? Dan moet je me eerst aan het werk zien. Ont-moet me dan op Facebook in de Dharmahart Trauma Mastery Club

       Liefs,​

bottom of page