Ontmoet Esther, 

— Esther Verwoord

"Wat zou de wereld anders zijn moesten we onszelf en elkaar van trauma verlossen!"

"Ik ontwikkelde de Dharmahart Sessies om iedereen de kans te

geven zichzelf te bevrijden van de knopen uit het verleden en een leven met meer voldoening, liefde en betekenis te creëren."

"Wat zou de wereld anders zijn moesten we onszelf en elkaar van trauma verlossen!"

Esther geeft al meer dan 20 jaar lessen in yoga en meditatie. Beide disciplines worden intensief beoefend en liggen aan de basis van de manier waarop zij werkt. Eerst terugkomen in het lichaam, dan pas kunnen we met ons hoofd aan de slag! Alleen vanuit een ontspannen staat van zijn kun je nieuwe dingen leren. 

 

Haar specialisatie is trauma en het verlammende effect dat nare gebeurtenissen uit het verleden kunnen hebben op je ontplooiing als mens. 
Esther is ervaringsdeskundige en ze is ervan overtuigd dat niemand 'voor het leven' aan zijn nare ervaringen vastgeketend zit. Sterker nog,  trauma kan ons als mens completer maken, mits goed begeleid en ondersteund. Wanneer je leert om zelf doorheen je nare ervaringen te groeien krijgt je zelfvertrouwen een enorme boost en word je voor anderen een inspiratie om hetzelfde te doen.

Wanneer je jezelf heelt, heel je de wereld.
Voordat je dit idee kunt toelaten moet je eerst zelf de ervaring hebben dat het kan. Daarvoor heeft Esther de Dharmahart Sessies ontwikkeld. Korte en lange trajecten om de emotionele wonden van trauma te helen en de verloren stukken van jezelf terug te vinden en te helen. Om de kracht van zelf-regulatie te ontdekken en de tools te leren.

Esther is 53 jaar oud en al meer dan 20 jaar yogaleraar en begeleider/traumacoach. Zij woont sinds 2012 samen met haar man Bart, ademtrainer en shiatsu leraar, en haar 3 kinderen op een mooie plek in Testelt.  Esther is intuïtief, empatisch en direct. Zij stelt onalledaagse vragen op een alledaagse manier en gaat door waar je zelf meestal stopt. Ze schuwt geen enkel dieptepunt, omdat ze uit ervaring weet dat in het diepste punt ook de omslag verborgen ligt.  Hierdoor worden nieuwe, onconventionele paden van inzicht en bewustwording gelegd en ook praktische handvatten gecreëerd om de eerste stap te maken naar de verandering die jij graag voor jezelf ziet.

Schermafbeelding%25202020-05-14%2520om%2

Neem vrijblijvend

contact met me op

graphic element

Je hoort snel van mij!

Je gegevens zijn hier veilig (privacy verklaring)