Ontmoet Esther, 

"Ik ontwikkelde de Dharmahart Sessies om iedereen de kans te

geven zichzelf te bevrijden van de knopen uit het verleden en een leven met meer voldoening, liefde en betekenis te creëren."

— Esther Verwoord

Esther geeft al meer dan 20 jaar lessen in yoga en meditatie. Ze zet de basis filosofie van beide disciplines in om alle aspecten van haar eigen leven en dat van anderen te verbeteren: het cultiveren van datgene wat je wenst.

 

Haar specialisatie is trauma en het verlammende effect dat nare gebeurtenissen uit het verleden kunnen hebben op je ontplooiing als mens. Ze is ervan overtuigd dat trauma ons completere mensen maakt, maar dat je er niet 'voor het leven' aan vastgeketend zit. Voordat je dit idee kunt toelaten moet je eerst zelf de ervaring hebben dat het kan. Daarvoor zijn de Dharmahart Sessies.

Esther is 53 jaar oud en al meer dan 20 jaar yogaleraar. Zij woont sinds 2012 samen met haar man, ademtrainer en shiatsu meester, en haar 3 kinderen op een mooie plek in Testelt.  Esther is intuïtief, empatisch en direct. Zij stelt onalledaagse vragen op een alledaagse manier en gaat door waar je zelf meestal stopt. Hierdoor worden nieuwe, onconventionele paden van inzicht en bewustwording gelegd en ook praktische handvatten gecreëerd om de eerste stap te maken naar de verandering die je graag ziet.

Ontdek jouw 

Dharmahart Sessies samen met mij

Dharmahart Trauma Mastery

In 6 maanden tijd een volledige omslag maken? 

Het Dharmahart Trauma Mastery programma biedt jou de unieke kans om dat op jouw manier  te doen. Lekker thuis in je eigen tempo, met mij als alom beschikbare helper. Je krijgt helder zicht op wat er met je gebeurd is, welk effect het op je leven heeft gehad en hoe je daar verandering in brengt. Het is een pad dat jou terugbrengt naar de essentie van jezelf, om vandaar uit te her-starten met een nieuw, lichter en rijker leven.

Je voelt je niet alleen beter, je weet ook wat goed voor je is en welke stappen nodig zijn om de verandering te maken waar je zo naar verlangt. Het pad naar je doel ligt klaar voor jou. Ik wandel met je mee, zodat je onderweg niet van de weg geraakt.
Verwacht luister opnames, mindfulness oefeningen, journalling, nieuwe perspectieven.

Individuele begeleiding

Iedereen is uniek. De paden waarlangs jouw leven loopt ook. En toch zijn er grote overeenkomsten. Dat is nu eenmaal de menselijke conditie. In de zoektocht naar betekenis van de dingen die we meemaken raken we wel eens de draad kwijt en draaien we onszelf in de knoop. Ik help je je pad terug te vinden en de knopen die je tegenkomt op te lossen. 

Dharmahart community online 

Door je te verbinden met anderen kun je de helende werking van alles versterken door datgene wat je leert in een veilige omgeving te toetsen. 

Volg je  begeleiding bij Dharmahart (offline of online), dan kun je je aansluiten bij de community De Gouden Draad.  Je komt dan in aanmerking voor het volgen van speciale workshops en trainingen. Online is er maandelijks inspiratie voor de ziel, waarin vragen uit de Dharmahart community worden beantwoord. Leren van elkaar is plezierig en je merkt dat je niet alleen bent.

Neem contact met me op

 

Dharmahart Sessies

Met Esther Verwoord

Mail: dharmahart@gmail.com

T 0032 (0)471 709059

HQ 3272 Testelt Belgium Europe

Privacy disclaimer here

Stel een vraag of meld je hier aan voor nieuwe blogposts, inspiratie en nieuws over Dharmahart.

  • Trauma Sensitieve Yoga

  • Dharmahart Broncode programma

  • Individuele begeleiding

  • Online community workshops

  • Masterclasses

  • Online cursussen

© 2021 by Esther Verwoord