top of page

Zoals je denkt, zo is je ervaring van het leven.


🌿It is only from the place of who you really are that you can see Life As It Is. And how it unfolds. It's only from this deep place of who you are that you can be in full acceptance of what life is offering, always.🌍


In de lobby van het Max Strom Hotel in Wenen


Wie je echt bent, is niet onderhevig aan de wetten die de wereld of jijzelf aan jezelf oplegt. Wie je écht bent is onbepaald. Jezelf vastleggen aan wetten gebeurt alleen uit angst voor het onbekende. (Echt, in alleen maar alle gevallen. Alleen in het verkeer zijn wetten écht belangrijk, daar is geen tijd voor reflectie.)


Het is enkel vanuit een diep begrijpen van wie je in wezen bent dat je het leven volledig kunt omarmen en ziet hoe je, elke dag opnieuw, mag ontdekken wat voor jou werkt en wat niet. Al het andere is zelf opgelegd.


We zijn wel onderhevig aan de wetten van de natuur. Je gaat de zwaartekracht niet in twijfel trekken bijvoorbeeld. Of dat bedorven voedsel je echt ziek kan maken. Of dat je, terwijl je dit leest een kloppend hart hebt, wondjes die genezen en darmen die poep maken.


Het is de moeite waard om te zien waar je jezelf onnodig beperkt en te ontdekken hoe je jezelf echt vrij kunt maken. Voor jezelf en om het aan andere mensen door te geven of te gebruiken in het lezen van je klant of patiënt (bijv. als je coach of therapeut bent).


Van 19 tot 25 augustus 2024 organiseren wij een Bodywork Immersion 'Being in you Body' of 'In je Lichaam Zijn'. Het is een spontane samenwerking tussen verschillende internationale coaches die het lichaam als instrument en laboratorium gebruiken om te ontdekken wat er zich onder de sociale aangepaste laag bevindt. Hou de posts in de gaten #beinginthebody en #jelichaamzijn op Facebook (esther verwoord) of Instagram (esther_dharmahart) in de gaten of stuur me een berichtje!

Comments


Als eerste elke nieuwe blog van Esther in je mailbox? Schrijf je hieronder in!  ⤵️

bottom of page